Til toppen
image

 

Produktene fra Advanced Nutrition Programme er utviklet og basert på ledende forskning fra hele verden. Ingrediensene i hver kapsel er nøye utvalgt på bakgrunn av omfattende studier og med dokumentert effekt på huden. 


Gjennom en 12 uker lang case-studie følger et representativt utvalg et spesifikt program med kosttilskudd. Før og etter disse 12 ukene måles huden deres på faktorer som elastisitet, spenst, fuktighetsnivå, rynkedybde, rynkeområde og TEWL (transepidermalt vanntap). Ved å bruke sofistikert teknologi og intelligente analysesystemer monitorerer og vurderer ekspertene våre effektiviteten til produktene for å kunne vise fordelene på huden på mest nøyaktige måte. 

Skin Complete

Et produkt som kombinerer fordelene fra to kosttilskudd (Skin Vit A+ og Skin Antioxidant) som bidrar til normal, sunn hud, og passer alle hudtyper. Disse resultatene så ekspertene på testpersonenes hud etter case-studien: 

 

 

 

Skin Moisture Lock

Her har vi sett på effekten av Skin Moisture Lock - et produkt som kombinerer hyaluronsyre og ceramider for å jobbe med fuktighetsnivået i huden. Disse resultatene så ekspertene på testpersonenes hud etter case-studien: 

 

 

 

Skin Youth Biome

Dette kosttilskuddet er formulert med en unik kombinasjon av fire dokumenterte bakteriekulturer, og anbefales til alle hudtyper. Disse resultatene så ekspertene på testpersonenes hud etter case-studien: 

 

 

 

Skin Omegas+

Disse kapslene med omega-3 og 6 er anbefalt for å nære tørr hud og passer alle hudtyper. Disse resultatene så ekspertene på testpersonenes hud etter case-studien: