Til toppen

Resultater: historier og omtaler

Produktene fra Advanced Nutrition Programme er utviklet og basert på ledende forskning fra hele verden. Ingrediensene i hver kapsel er nøye utvalgt på bakgrunn av omfattende studier og med dokumentert effekt på huden. 

Se hvilke resultater våre testpersoner og kunder har sett på huden, og hør hvorfor de elsker Advanced Nutrition Programme!


image

 

 

 

Skin Omegas+ | 12 uker

Disse kapslene gir næring til tørr hud og bidrar til å opprettholde en sunn barrierefunksjon. Her har testpersonen tatt kosttilskuddene i 12 uker og opplevd en synlig forbedring i fuktighetsnivå og sensitivitet. 

 


 

 

Skin Omegas+ | 4 uker

Disse kapslene gir næring til tørr hud og bidrar til å opprettholde en sunn barrierefunksjon. Her har testpersonen tatt kosttilskuddene i 4 uker og opplevd en synlig forbedring i fuktighetsnivå og hudstruktur. 

 

image

image

 

 

Skin Ultimate

Skin Ultimate inneholder fem høykvalitets kosttilskudd som forebygger tidlig hudaldring og pigmentering.

"Jeg rett og slett elsker Advanced Nutrition Programme! Huden min ser yngre ut, føles bra og jeg har fått den gløden jeg tidligere har misunt andre kvinner"
- Lilian

 


 

 

Skin Youth Biome | 12 uker

Skin Youth Biome er et melkesyre- og vitamin C preparat med 5 milliarder bakteriekulturer som bidrar til en sunn, glødende hud. Her har testpersonen sett en synlig redusering i pigmentflekker og økt fuktighetsnivå i huden. 

"Jeg fikk kommentarer på at flekker på huden ble mindre synlige. Jeg er veldig fornøyd med Skin youth Biome og ville anbefale det til andre"
- Anonym testperson

 

image

image

 

 

Skin Moisture Lock | 12 uker

Disse kapslene med hyaluronsyre og ceramider bidrar til å øke fuktighetsnivået og redusere synligheten av fine linjer og rynker! Her har testpersonen sett en betydelig økning i fuktighetsnivået i huden, samt jevnere hud med mindre rynker. 

"My skin improved significantly after starting to take the supplements to the point where I stopped wearing foundation during the day and everyone commented how good my skin looked.  More moisture and less redness!"
- Anonym testperson

 


"Jeg har alltid vært skikkelig tørr rett under kneet. Jeg har smurt meg med både oljer og kremer uten at det har blitt bedre. Etter å ha brukt en pakke med Skin Youth Biome og ett brett med Skin Ultimate er det helt borte!"

- Elisabeth

 


"Jeg har slitt med tørre vinterhender helt siden ungdomsskolen. Selv med hansker på HVER gang jeg gikk ut fra september til mars fikk jeg grove og sprukne hender som var veldig ubehagelig. Nå har jeg tatt Skin Omegas+ siden sommeren, og har aldri opplevd et produkt med SÅ stor effekt. Jeg har helt glemt å bruke hansker denne høsten, selv i 10 minusgrader og hendene mine er helt fine. Trenger ikke håndkrem engang! HURRA."

-Miriam