Til toppen

ANP - Skin Omegas

Skin Omegas+ gir næring til tørr hud og er laget av premium kvalitet, med klinisk testet omega-3 fra EPAX, kjent for sin renhet, kvalitet og nytenkning

Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Gi næring til tørr hud

Skin Omegas+ hjelper å bevare normal fuktighet i huden og bidrar til sunn hud. Inneholder vitamin A som er en nøkkelingrediens for sunn hud. Omega-3 og -6 er viktige for å opprettholde en sunn barrierefunksjon og en jevn glødende hudtone. Skin Omegas+ er laget av ingredienser av høy kvalitet, med klinisk testet omega-3 fra EPAX, kjent for sin renhet, kvalitet og nytenkning. 


Fisken vi bruker er hentet og prosessert på en måte som er trygg for både miljø og marint liv. Fisken fanges ved kysten av Peru av fiskebåter sertifisert av FOS (Friends Of the Sea) – vi bruker kun disse båtene slik at vi med trygghet kan vite hvor fisken kommer fra. 

Umiddelbart etter at fisken er om bord i båtene blir de behandlet før de sendes til Norge for videre testing. Deretter brukes oljen til å lage Skin Omegas+. Denne prosessen sikrer at fiskeoljen i våre kosttilskudd er så fersk som mulig. Hvorfor utgjør dette en forskjell? Vanligvis brukes oljen fra fisk til mat først, og kun restene gjøres tilgjengelig for bruk i kosttilskudd. I våre Skin Omegas+ ønsker vi kun det beste! 

Vår leverandør av fiskjeolje, EPAX, er medlem av en global organisasjon som har satt de høyeste standardene for å fjerne miljøgifter. Det brukes ingen sterke kjemikalier for å rense oljen – kun lett damp og et kullfilter. Dette gir en ren olje med minimal forurensning, noe som bidrar til den gyldne fargen og den milde duften. Det er nettopp på grunn av denne prosessen at våre Skin Omegas+ inneholder en ren, naturlig form for omega-3-fettsyrer i form av EPA og DHA som begge finnes i fet fisk. 

I tråd med vår filosofi om at ingrediensene skal spille hverandre gode har vi i Skin Omegas+ kombinert omega-3 med omega-6 fra nattlysolje og A-vitamin som bidrar til en normal, sunn hud. Ingrediensene er forseglet i en softgel-kapsel av høykvalitets fiskegelatin, som beskytter ingrediensene og holder dem ferske. 


Omtaler og resultater

"Jeg har slitt med tørre vinterhender helt siden ungdomsskolen. Selv med hansker på HVER gang jeg gikk ut fra september til mars fikk jeg grove og sprukne hender som var veldig ubehagelig. Nå har jeg tatt Skin Omegas+ siden sommeren, og har aldri opplevd et produkt med SÅ stor effekt. Jeg har helt glemt å bruke hansker denne høsten, selv i 10 minusgrader og hendene mine er helt fine. Trenger ikke håndkrem en gang! HURRA."
-Miriam

Testresultater: Skin Omegas+

12 uker

4 uker

 

Vær oppmerksom på 
Rådfør deg med lege før du tar et kosttilskudd dersom du har en sykdom som krever oppfølging av helsepersonell, og spesielt om du bruker blodfortynnende legemidler (f. eks. warfarin eller heparin).

Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Advanced Nutrition Programme har forpliktet seg til bærekraftig bruk av naturressurser fra havet. Dette er tatt i betraktning ved fiske, produksjon og varetransport. 

Vår omega-3-fiskeolje produseres av EPAX, som har blitt tildelt sertifikatet Friend of the Sea. EPAX-produktenes renhet følger alltid internasjonale renhetsstandarder. 

Oppbevares tørt og ikke over 25*C. Beskyttes mot direkte sollys og varme. Lukk boksen etter åpning. Høy luftfuktighet kan forringe kvaliteten til produktet. 

 


  • Fiskeolje
  • Kapselskall (fiskegelatin, geleringsmiddel: glyserol)
  • Nattlyssolje
  • Antioksidant: alfa-tokoferol
  • Solsikkeolje
  • Vitamin A (retinylpalmitat)

 

Glutenfri, inneholder ikke kunstige fargestoffer eller aroma